Vi söker drifttekniker

Norabostäder AB förvaltar tillsammans med systerföretaget, Nora Fastigheter AB, en rik variation av bostäder och lokaler i Nora kommun. Vår uppgift är att förvalta, sköta drift och utveckling av våra bostäder och lokaler på absolut bästa sätt för att våra hyresgäster och ägare ska fortsätta känna stort förtroende för oss.
Är du en driven drifttekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service? Har du jobbat med driftstatistik och energiuppföljning?
Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Som drifttekniker hos oss ingår du i en grupp bestående av tre duktiga drifttekniker. Vår uppgift är att se till så våra fastigheter fungerar optimalt där arbetsuppgifterna varierar allt från att utföra åtgärder ute i fastigheterna till att medverka i olika energiprojekt. Beredskapstjänst kan förekomma. Vi ser att du är en driven och innovativ person som trivs i ett mindre företag och brinner för drift med kunden i fokus.

Din profil
Har du 2–3 års erfarenhet av driftstatistik och energiuppföljning, teknisk drift, energioptimering eller styr & reglerteknik är det mycket meriterande. Ett annat alternativ kan vara att du nyligen har utbildat dig till drifttekniker samt har annan relevant arbetslivserfarenhet. Intresse för miljö- och hållbarhetsarbete är en viktig del för tjänsten.

Som person har du god förmåga att hitta lösningar samt håller en hög servicenivå. Du har god datorvana och arbetar gärna med dator/mobiltelefon som hjälpmedel. Du har social kompetens vilket innebär att du har lätt att ta kontakt med folk och att skapa förtroende. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Du är serviceinriktad och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, gillar att jobba med förbättringar och utveckling, ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs.

Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete. Det är korta vägar till beslut och hög delaktighet i alla frågor. Variationen på arbetsuppgifter kan vara stor, ibland får man ta sig an uppgifter utanför de ordinarie.

Facklig företrädare: Regionalt fackombud Kommunal, Josefin Hellström 010-442 92 28 josefin.hellstrom@kommunal.se

Varaktighet och sysselsättningsgrad: Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Upplysningar om tjänsten: Fastighetschef leif.johansson@norabostader.se 070-638 62 87 eller
Drifttekniker jan.knutsson@norabostader.se 070-537 96 43.

Ansökan: Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2021-03-22 och du mailar den
till info@norabostader.se. Ansökan ska innehålla fullständigt CV med meritförteckning och ett personligt brev. Märk ämnesraden med ”Drifttekniker”